Dr. Marije van Koperen
Onderzoek en Advisering in de Publieke Gezondheid
.

Design of CIAO

Het Consortium Integrale Aanpak Overgewicht is een onderzoeksgroep bestaande uit vijf Academsiche Werkplaatsen. Deze werkplaatsen werken samen om grip te krijgen op de werkzame elementen van de integrale aanpak van overgewicht.

Het team van de Vrije Universiteit met Marije van Koperen als hoofdonderzoeker heeft het op zich genomen om zicht en grip te krijgen op geschikte evaluatiemethodieken van de integrale aanpak van overgewicht.

Het design artikel van CIAO is onder leiding van Marije in 2014 gepubliceerd in BMC Obesity.

van Koperen, T. M., van der Kleij, R., Renders, C. M., Crone, M., Hendriks, A. M., van de Gaar, V., ... Jansen, M. M. (2014). Design of CIAO, a research program to support the development of an integrated approach to prevent overweight and obesity in the NetherlandsBMC Obesity1, [5]. 

Klik hier voor de PDF.