Dr. Marije van Koperen
Onderzoek en Advisering in de Publieke Gezondheid
.

Het Evaluatie Handboek

Voor de Landelijke JOGG-aanpak heb ik een uitgebreid Evaluatie Handboek gemaakt dat kan helpen bij het opzetten en uitvoeren van de programme evaluatie van wijk-brede interventies ter preventie van overgewicht. Dit Evaluatie Handboek is hier te downloaden.

Ik hoor graag wanneer je er mee aan de slag gaat, of wanneer je iets onduidelijk vindt.

Wil je extra ondersteuning bij de opzet van je evaluatieplan, het betrekken van de belanghebbenden van je programma of in de uitvoer van de programma evaluatie dan kan je mij altijd bereiken via marije@cuprifere.nl

PS: een handige format van een Evaluatie Plan heb ik alvast voor je gemaakt, doe er je voordeel mee :-)

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld