Dr. Marije van Koperen
Onderzoek en Advisering in de Publieke Gezondheid
.

Curriculum Vitae

Als adviseur en onderzoeker in de publieke gezondheid ben ik een pragmatisch werker. Ik houd ervan om puzzels en problemen op te lossen, ben doelgericht en breng projecten graag tot een goed einde. Ik denk in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden. Door mijn brede belangstelling en werkervaring in publieke en private ondernemingen ben ik niet alleen breed inzetbaar maar ook op mijn gemak in verschillende situaties en op verschillende niveaus. Als creatieve denker breng ik vaak nieuwe ideeën en perspectieven aan tafel. Ik heb een aanstekelijk enthousiasme en kan mensen goed motiveren. Door mijn vriendelijke persoonlijkheid en energieke aanpak ben ik een aanwinst voor elk team en organisatie.

Geinteresseerd? Bekijk hier mijn volledig CV